Tietosuojakäytäntö

Voimaantulopäivä: 8. 2015

Tämä tietosuojalausunto koskee hong-bin-bungalow-vn.book.direct -yritystä, jonka omistaa ja hallinnoi Hong Bin Bungalow. Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan, kuinka keräämme ja käytämme verkkosivustollemme: hong-bin-bungalow-vn.book.direct annettuja henkilökohtaisia tietoja. Se kuvaa myös käytettävissäsi olevat valinnat henkilökohtaisten tietojemme käytöstä ja siitä, kuinka voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Voimme muuttaa tätä tietosuojalausuntoa ajoittain, joten käy tällä sivulla säännöllisesti pysyäksesi ajan tasalla päivityksistä

Kerättävien henkilökohtaisten tietojen tyyppi.

Kerättäviämme henkilökohtaisten tietojen tyyppejä ovat:

  • Etunimesi, sukunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja kotiosoitteesi;
  • Luottokorttitiedot (kortin tyyppi, luottokortin numero, nimi kortilla, voimassaolopäivä ja turvakoodi);
  • Tiedot vieraiden oleskelusta, mukaan lukien saapumis- ja lähtöpäivä, tehdyt erityispyynnöt, havainnot palveluasetuksistasi (mukaan lukien huonevalinnat, tilat tai muut käytetyt palvelut);
  • Antamasi tiedot markkinointiasetuksista tai osallistumalla tutkimuksiin, kilpailuihin tai mainostarjouksiin.

Vaikka vierailet verkkosivustossamme, vaikka et tee varausta, saatamme kerätä tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteesi, käyttämäsi selain ja tiedot tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, sovellusversiosta, kieliasetuksista ja sivut, jotka on näytetty sinulle. Jos käytät mobiililaitetta, saatamme myös kerätä tietoja, jotka tunnistavat mobiililaitteesi, laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet sekä leveys- ja pituusasteen yksityiskohdat. Kun teet varauksen, järjestelmämme rekisteröi millä tavoin ja millä verkkosivustoilla olet tehnyt varauksen. Jos nämä tiedot voivat tunnistaa sinut luonnollisena henkilönä, näitä tietoja pidetään henkilötietoina, joihin tämä yksityisyydensuojalausunto koskee.

Voit aina valita, mitä henkilökohtaisia tietoja (jos sellaisia on), jotka haluat antaa meille. Jos et halua antaa tiettyjä yksityiskohtia, se saattaa kuitenkin vaikuttaa joihinkin kanssamme tapahtumiisi.

Miksi keräämme, käytämme ja jaamme henkilökohtaisia tietojasi?

  • Varaukset: Käytämme henkilökohtaisia tietojasi online-varauksesi täydentämiseksi ja hallinnoimiseksi sekä lähettääksemme sinulle vahvistusviestin, saapumista edeltävän sähköpostin ja antaa sinulle tietoja alueesta ja majoituksestamme.
  • Asiakaspalvelu: käytämme henkilökohtaisia tietojasi asiakaspalvelun tarjoamiseen.
  • Asiakkaiden arviot: Voimme käyttää yhteystietojasi kutsuaksesi sinut sähköpostitse kirjoittamaan vieraan arvostelun loman jälkeen. Tämä voi auttaa muita matkailijoita valitsemaan heille parhaiten sopivan majoituksen.
  • Markkinointitoimet: Käytämme tietosi markkinoinnin yhteydessä myös lain sallimana.
  • Muu viestintä: Toisinaan voimme ottaa yhteyttä sähköpostitse, postitse, puhelimitse tai tekstiviesteillä riippuen siitä, mistä yhteystiedoista jaat kanssamme. Tähän voi olla useita syitä:
    • Saatamme joutua vastaamaan esittämiisi pyyntöihin ja käsittelemään niitä.
    • Jos et ole viimeistellyt varausta verkossa, voimme lähettää sinulle sähköpostia muistutuksen varauksen jatkamisesta. Uskomme, että tämä lisäpalvelu on sinulle hyödyllinen, koska sen avulla voit jatkaa varauksen kanssa joutumatta etsimään majoitusta uudestaan tai täyttämään kaikki varaustiedot tyhjästä.
    • Kun käytät palveluitamme, voimme lähettää sinulle kyselylomakkeen tai kutsua sinut arvioimaan kokemuksiasi verkkosivuillamme.
  • Noudata lainsäädännöllisiä ja lakisääteisiä velvoitteita: voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi säännösten ja laillisten velvoitteiden noudattamiseksi.
  • Petosten havaitseminen ja estäminen: Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi petosten ja muun laittoman tai ei-toivotun toiminnan havaitsemiseksi ja estämiseksi.
  • Palvelumme parantaminen: Käytämme lopulta henkilökohtaisia tietojasi analyyttisiin tarkoituksiin, palveluidemme parantamiseksi, käyttökokemuksen parantamiseksi ja online-matkapalveluidemme toimivuuden ja laadun parantamiseksi.

Kuinka jaamme henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille?

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolien kanssa seuraavan mukaisesti.

  • Kolmansien osapuolien palveluntarjoajat: Voimme käyttää palveluntarjoajia käsittelemään henkilökohtaisia tietojasi tiukasti meidän puolestamme. Tämä käsittely olisi tarkoitettu esimerkiksi varausmaksujen helpottamiseen, markkinointimateriaalin lähettämiseen tai analyyttisiin tukipalveluihin. Näitä käsittelijöitä sitovat luottamuksellisuuslausekkeet, eivätkä he saa käyttää henkilötietojasi omaan tai muuhun tarkoitukseen.
  • Toimivaltaiset viranomaiset: Paljastamme henkilötietoja lainvalvontaviranomaisille ja muille valtion viranomaisille siltä osin kuin se on lain edellyttämää tai ehdottoman välttämätöntä rikosten ja petosten estämiseksi, paljastamiseksi tai syytteeseenpanemiseksi.

Henkilökohtaisten tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin pidämme tarpeellisena tarjota sinulle palveluita, noudattaa sovellettavaa lakia (mukaan lukien asiakirjojen säilyttämistä koskevat lait), ratkaista riidat osapuolten kanssa ja muuten tarpeen mukaan, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaa. Kaikkia säilyttämiämme henkilökohtaisia tietoja koskee tämä tietosuojalausunto.



Keksit

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka verkkosivusto voi sijoittaa tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi, kun vierailet kyseisessä verkkosivustossa. Suurin osa verkkosivustoista käyttää evästeitä, koska niiden avulla verkkosivusto toimii paremmin.

Kuinka käytämme evästeitä?

Yritämme antaa sinulle edistyneen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Tämän saavuttamiseksi verkkosivustomme käyttää seuraavan tyyppisiä evästeitä:

  • Tekniset evästeet: Käytämme teknisiä evästeitä osoittaaksemme verkkosivustomme. Nämä tekniset evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme oikealle toiminnalle.
  • Toiminnalliset evästeet: Käytämme myös toiminnallisia evästeitä muistaaksesi mieltymyksesi ja auttaaksesi sinua käyttämään verkkosivustomme tehokkaasti.
  • Analytics-evästeet: Käytämme näitä evästeitä saadaksemme tietoa siitä, kuinka käytät verkkosivustoa, selvittääksemme mikä toimii ja mikä ei, optimoida ja parantaa verkkosivustomme ja varmistaaksemme, että olemme edelleen mielenkiintoisia ja osuvia. Keräämämme tiedot sisältävät katsomasi verkkosivut, mitkä viittaamasi / poistumissivut, joilta olet poistunut, mistä alustyypistä olet käyttänyt, päivämäärä- ja aikaleimatiedot sekä yksityiskohdat, kuten kuinka monta kertaa olet napsauttanut tiettyä sivua, hiiren liikkeet ja vieritystoiminta sekä heidän kirjoittama teksti verkkosivustomme käytön aikana. Nämä analyyttiset evästeet voivat kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Kuinka kauan evästeemme pysyvät aktiivisina?

Käytämme evästeitä, joiden käyttöikä vaihtelee, riippuen evästeen käytön tarkoituksesta. Maksimi elinkaari, jonka asetimme joillekin, on viisi vuotta viimeisimmästä vierailustasi verkkosivuillamme. Voit poistaa kaikki evästeet selaimesta milloin tahansa.

Käytämmekö kolmansien osapuolien evästeitä?

Kyllä, käytämme ulkopuolisten tarjoajien palveluita analyyttisiin tarkoituksiin, esimerkiksi Booking.com. Näitä analyyttisiä seurantatekniikoita ovat: evästeet, majakat, tunnisteet ja skriptit. Booking.com voi myös laittaa evästeitä omaan tarkoitukseensa, kuten tarkemmin kuvataan osoitteessa http://www.booking.com/content/privacy.html. Seurattua tietoa käytetään Hong Bin Bungalow -yrityksessä markkinoinnin automaatiossa, asiakassuhteiden hallinnassa ja liiketietojärjestelmissä. Näitä tekniikoita käytetään analysoimaan suuntauksia, hallinnoimaan sivustoa, seuraamaan käyttäjiä? liikkumista sivuston ympärillä ja väestötietojen keräämistä koko käyttäjäkannastamme. Saatamme saada raportteja, jotka perustuvat näiden teknologioiden käyttöön kyseisissä yrityksissä sekä kokonaisuutena että kokonaisuutena. Käyttämämme palveluntarjoajat ovat sitoutuneet luomaan vastuullisia liiketoiminnan ja tiedonhallinnan käytäntöjä ja standardeja.

Kuinka voit hallita evästeasetuksiasi?

Käyttämällä selaimesi asetuksia, esimerkiksi Internet Explorer, Safari, Firefox tai Chrome, voit määrittää, mitkä evästeet hyväksytään ja mitkä hylätään. Mistä löydät nämä asetukset, riippuu käyttämästäsi selaimesta. Voit siirtyä heidän selaimensa "Ohje" -toimintoon etsiäksesi tarvittavat asetukset.



turvallisuus

Mitä turvallisuusmenettelyjä meillä on käytössä henkilötietojesi suojaamiseksi?

Käytämme asianmukaisia liiketoimintajärjestelmiä ja -menetelmiä suojelemaan ja suojaamaan meille annettuja henkilökohtaisia tietoja. Käytämme myös suojausmenettelyjä sekä teknisiä ja fyysisiä rajoituksia palvelimiemme henkilökohtaisten tietojen saamiseksi ja käyttämiseksi. Vain valtuutetut henkilöt saavat käyttää henkilökohtaisia tietoja työnsa aikana.

Tietojen saatavuus

Kuinka voit hallita henkilökohtaisia tietoja, jotka olet antanut meille?

Sinulla on oikeus tarkistaa henkilötiedot, joita pidämme sinusta. Voit pyytää yleiskatsausta henkilökohtaisista tiedoistasi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen booking@hongbinbungalow.com. Pyydämme sinua kirjoittamaan? Pyydätkö henkilökohtaisia tietoja? sähköpostiosoitteesi otsikkorivillä.

Pyydämme sinua pitämään henkilökohtaiset tietosi oikein ja ajan tasalla. Jos meilläsi olevat henkilökohtaiset tiedot ovat vääriä, vanhentuneita tai eivät enää ole merkityksellisiä kerättyihin tarkoituksiin, päivitämme tai poistamme ne pyynnöstäsi. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä varaukseen@hongbinbungalow.com. Vastaamme pyyntöösi 30 päivän kuluessa. Saatamme kuitenkin joutua säilyttämään tiettyjä tietoja esimerkiksi laillisiin tai hallinnollisiin tarkoituksiin, kuten kirjanpitoon tai vilpillisten toimintojen havaitsemiseen.

Ota meihin yhteyttä

Hong Bin Bungalow hallitsee verkkosivustolta ja evästeiden kautta kerättyjen henkilökohtaisten tietojen käsittelyä. Hong Bin Bungalow Hamletin osastolla 7 - Duong Dong. Jos sinulla on ehdotuksia, pyyntöjä tai kommentteja yksityisyydestä, henkilökohtaisista tiedoista, evästeistä ja siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen booking@hongbinbungalow.com.

Tietosuojakäytäntö