Tietosuojakäytäntö

Voimaantulo: 8, 2015

Tämä tietosuojalausunto koskee Hong Bin Bungalowin omistamaa ja ylläpitämää hong-bin-bungalow-vn.book.directia. Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietoja, joita annat verkkosivuillamme: hong-bin-bungalow-vn.book.direct. Siinä kuvataan myös käytettävissä olevat valinnat henkilötietojen käytöstä ja siitä, miten voit käyttää ja päivittää näitä tietoja. Voimme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta ajoittain, joten vieraile tällä sivulla säännöllisesti päivitysten seurannassa

Keräämämme henkilötietojen tyyppi.

Keräämämme henkilötietojen tyypit ovat:

  • Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite;
  • Luottokorttitiedot (kortin tyyppi, luottokortin numero, kortin nimi, vanhentumispäivä ja suojakoodi);
  • Vieraiden vierailutiedot, mukaan lukien saapumis- ja lähtöpäivämäärä, tehdyt erityispyynnöt, huomautukset palveluasetuksista (mukaan lukien huoneasetukset, tilat tai muut käytetyt palvelut);
  • Tiedot, jotka annat markkinointiasetuksiasi tai osallistumalla kyselyihin, kilpailuihin tai tarjouksiin;

Kun vierailet sivustossamme, vaikka et tee varausta, voimme kerätä tiettyjä tietoja, kuten IP-osoitteesi, jota käytät selaimessa, sekä tietoja tietokoneen käyttöjärjestelmästä, sovellusversiosta, kieliasetuksista ja sivut, jotka on näytetty sinulle. Jos käytät mobiililaitetta, saatamme myös kerätä tietoja, jotka tunnistavat mobiililaitteesi, laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet sekä leveys- ja pituusasteetiedot. Kun teet varauksen, järjestelmä rekisteröi, millä keinoin ja mistä sivustoista olet tehnyt varauksen. Jos nämä tiedot voivat tunnistaa sinut luonnolliseksi henkilöksi, nämä tiedot ovat henkilökohtaisia tietoja, jotka ovat tämän tietosuojalausunnon alaisia.

Voit aina valita, mitä henkilökohtaisia tietoja (jos sellaisia on) haluat antaa meille. Jos päätät olla antamatta tiettyjä tietoja, jotkin liiketoimintamme kanssamme voivat vaikuttaa.

Miksi keräämme, käytämme ja jaamme henkilökohtaisia tietojasi?

  • Varaukset: käytämme henkilökohtaisia tietojasi, jotta voit täydentää ja hallinnoida online-varauksesi ja lähettää sinulle vahvistussähköpostin, etukäteen saapuvan sähköpostiviestin ja antaa sinulle tietoa alueesta ja majoituksesta.
  • Asiakaspalvelu: käytämme henkilökohtaisia tietojasi asiakaspalvelun tarjoamiseksi.
  • Asiakkaiden arviot: voimme käyttää yhteystietojasi kutsumalla sinut sähköpostitse kirjoittamaan vierasarvioinnin loman jälkeen. Tämä voi auttaa muita matkustajia valitsemaan heille parhaiten sopivan majoituksen.
  • Markkinointitoiminta: käytämme myös tietoja markkinointitoimiin, kuten lain sallima.
  • Muita viestejä: saattaa olla muitakin kertoja, kun otamme yhteyttä sähköpostitse, postitse, puhelimitse tai tekstiviestillä, riippuen yhteystietoistamme, jota jaat meille. Tähän voi olla useita syitä:
    • Saatamme joutua vastaamaan ja käsittelemään tekemiäsi pyyntöjä.
    • Jos et ole viimeistellyt varausta verkossa, voimme lähettää sinulle muistutuksen, jotta voit jatkaa varausta. Uskomme, että tämä lisäpalvelu on hyödyllinen sinulle, koska sen avulla voit jatkaa varausta ilman, että sinun tarvitsee enää etsiä majoitusta uudelleen tai täyttää kaikki varaustiedot tyhjästä.
    • Kun käytät palveluitamme, voimme lähettää sinulle kyselylomakkeen tai kutsua sinut antamaan katsauksen kokemuksistasi verkkosivuillamme.
  • Noudata lakisääteisiä ja lakisääteisiä velvoitteita: voimme käyttää henkilötietojasi noudattamaan sääntely- ja oikeudellisia velvoitteita.
  • Petosten havaitseminen ja ehkäiseminen: voimme käyttää henkilötietojasi petosten ja muun laittoman tai ei-toivotun toiminnan havaitsemiseksi ja ehkäisemiseksi.
  • Palvelujamme parantaminen: lopuksi käytämme henkilökohtaisia tietojaan analyyttisiin tarkoituksiin, parantaa palveluitamme, parantaa käyttäjäkokemusta ja parantaa online-matkapalvelujen toimivuutta ja laatua.

Miten jaamme henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa?

Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille alla esitetyllä tavalla.

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Saatamme käyttää palveluntarjoajia käsittelemään henkilökohtaisia tietoja tiukasti meidän puolestamme. Tämä käsittely olisi tarkoitettu esimerkiksi varausten maksamisen helpottamiseen, markkinointimateriaalin lähettämiseen tai analyyttisiin tukipalveluihin. Nämä jalostajat ovat salassapitovelvollisia, eivätkä he saa käyttää henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa tai muuhun tarkoitukseen.
  • Toimivaltaiset viranomaiset: Paljastamme henkilötietoja lainvalvontaviranomaisille ja muille valtion viranomaisille siltä osin kuin se on lain edellyttämä tai se on ehdottoman välttämätöntä rikosten ja petosten ehkäisemiseksi, havaitsemiseksi tai syytteeseenpanemiseksi.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilökohtaiset tiedot niin kauan kuin pidämme tarpeellisena tarjota palveluja sinulle, noudattaa sovellettavia lakeja (mukaan lukien asiakirjojen säilyttämistä koskevat), ratkaista riitoja osapuolten kanssa ja muutoin tarpeen mukaan, jotta voimme harjoittaa liiketoimintaa. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, joita pidämme, ovat tämän tietosuojalausunnon alaisia.



Keksit

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka verkkosivusto voi sijoittaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun vierailet tällä sivustolla. Useimmat sivustot käyttävät evästeitä, koska ne auttavat tekemään sivustosta paremman toiminnan.

Miten käytämme evästeitä?

Pyrimme antamaan sinulle kehittyneen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tämän saavuttamiseksi sivustomme käyttää seuraavia evästeitä:

  • Tekniset evästeet: Käytämme teknisiä evästeitä näyttämään sivustomme. Nämä tekniset evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivusto toimisi oikein.
  • Toiminnalliset evästeet: Käytämme myös toiminnallisia evästeitä mieleen mieltymyksesi ja autamme sinua käyttämään verkkosivustoa tehokkaasti ja tehokkaasti.
  • Analytics-evästeet: Käytämme näitä evästeitä, jotta saamme tietoa siitä, miten käytät verkkosivustoa, selvittää, mikä toimii ja mitä ei, optimoida ja parantaa sivustoamme ja varmistaa, että olemme edelleen mielenkiintoisia ja relevantteja. Keräämämme tiedot sisältävät, mitä verkkosivuja olet katsonut, mitkä viittaus- / poistosivut olet syöttänyt ja lähtenyt, mistä käyttämäsi alustyypistä, päivämäärä- ja aikaleiman tiedot ja tiedot, kuten kuinka monta kertaa napsautat tiettyä sivua, hiiren liikkeet ja vieritystoiminto ja teksti, jota ne kirjoittavat verkkosivustomme käytön aikana. Nämä analyyttiset evästeet voivat kerätä henkilökohtaisia tietoja.

Kuinka kauan evästeet pysyvät aktiivisina?

Käytetyillä evästeillä on vaihtelevia käyttöikä, riippuen siitä, mihin tarkoitukseen evästettä käytetään. Joidenkin käyttöikä on korkeintaan viisi vuotta viimeisestä vierailustamme. Voit poistaa kaikki evästeet selaimestasi milloin tahansa.

Käytämmekö kolmannen osapuolen evästeitä?

Kyllä, käytämme kolmansien osapuolten tarjoamia palveluita analyyttisiin tarkoituksiin, esimerkiksi Booking.comin kautta. Nämä analyyttiset seurantatekniikat ovat: evästeet, majakat, tunnisteet ja skriptit. Booking.com voi myös asettaa evästeitä omiin tarkoituksiinsa, kuten on kuvattu tarkemmin osoitteessa http://www.booking.com/content/privacy.html. Jäljitettyjä tietoja käytetään Hong Bin Bungalowissa markkinoinnin automaatio-, asiakkuudenhallinta- ja liiketoimintatietojärjestelmissä. Näitä tekniikoita käytetään trendien analysointiin, sivuston hallinnointiin, käyttäjien seurantaan? liikkumista ympäri sivustoa ja kerätä demografisia tietoja koko käyttäjäkunnastamme. Saatamme saada raportteja, jotka perustuvat näiden teknologioiden käyttöön näissä yrityksissä sekä yhteenlaskettuun että yhteenvetoon. Käytetyt palveluntarjoajat ovat sitoutuneet luomaan vastuullisia liiketoiminta- ja tietohallintokäytäntöjä ja -standardeja.

Miten voit hallita evästeiden asetuksia?

Käyttämällä selaimesi asetuksia esimerkiksi Internet Explorerissa, Safarissa, Firefoxissa tai Chromeissa voit määrittää, mitkä evästeet hyväksytään ja mitkä hylätään. Jos löydät nämä asetukset, riippuu käytettävästä selaimesta. Voit siirtyä selaimen "Ohje" -toimintoon etsimään tarvitsemansa asetukset.



turvallisuus

Mitä turvamenettelyjä meillä on käytössä henkilötietojesi suojaamiseksi?

Käytämme asianmukaisia liiketoimintajärjestelmiä ja -menettelyjä, jotka suojaavat ja turvaavat meille annetut henkilötiedot. Käytämme myös turvamenettelyjä sekä teknisiä ja fyysisiä rajoituksia palvelimiemme henkilötietojen käyttämiseen ja käyttämiseen. Vain valtuutetut henkilöt saavat käyttää henkilötietojaan työnsä aikana.

Tietojen saatavuus

Miten voit hallita meille antamiasi henkilötietoja?

Sinulla on oikeus tarkistaa henkilökohtaiset tiedot, joita pidämme sinusta. Voit pyytää henkilökohtaisia tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen booking@hongbinbungalow.com. Pyydämme sinua kirjoittamaan? Pyydä henkilökohtaisia tietoja? sähköpostiviestin aihepiiriin.

Pyydämme sinua pitämään henkilökohtaiset tiedot ajan tasalla. Jos henkilökohtaiset tiedot, jotka meillä on sinusta, ovat virheellisiä, vanhentuneita tai eivät ole enää merkityksellisiä kerättyihin tarkoituksiin, päivitämme tai poistamme sen pyynnöstäsi. Pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen booking@hongbinbungalow.com. Vastaamme pyyntöön 30 päivän kuluessa. Saatamme kuitenkin joutua säilyttämään tietyt tiedot esimerkiksi oikeudellisista tai hallinnollisista syistä, kuten kirjanpidon pitämisestä tai petollisten toimien havaitsemisesta.

Ota meihin yhteyttä

Hong Bin Bungalow ohjaa sivustosta ja evästeistä kerättyjen henkilötietojen käsittelyä. Hong Bin Bungalow Hamletissa - Ward 7 - Duong Dong. Jos sinulla on ehdotuksia, pyyntöjä tai kommentteja yksityisyydestä, henkilökohtaisista tiedoista, evästeistä ja siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietoja, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen booking@hongbinbungalow.com.

Tietosuojakäytäntö